Rating: 4.6 sterren
15 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Annemie
16 dagen geleden

Top.
Met grote groep gaan eten. Verschillende gerechten gekozen. Alleen maar positieve reacties. Zeer lekker, zeer vers, vriendelijke ontvangst en bediening.
Prijs- kwaliteit šŸ‘ Restaurantwaardig

Guy Peeters
7 maanden geleden

Zeer vriendelijk ontvangen, goede, correcte en vriendelijke bediening. Lekker eten en zeker genoeg, voor herhaling vatbaar en een dikke aanrader.

Alain
een jaar geleden

Nieuw in de buurt en voor de eerste maal friet afgehaald, zeer snel bediend , grote porties lekkere friet,
Wij keren tevreden terug,

Emily
een jaar geleden

Al frequent komen eten en nooit teleurgesteld geweest, zowel vis als vlees zijn heerlijk, zeker met de verse frietjes erbij. Een aanrader!

Van moorter stefaan
een jaar geleden

Deze zaak is een absolute aanrader, van het warme onthaal van het personeel en de eigenaars tot de heerlijke gerechten die geserveerd worden. Geen moeite is teveel voor hen om van jouw avond een onvergetelijke beleving te maken. De ingrediƫnten en de bediening zijn van top kwaliteit. Zeer kindvriendelijk dat voor ons ook weer een pluspunt was. Ons zien ze zeker terug!

Veronique Mertens
een jaar geleden

Vandaag ribbetjes van chef, steak met peperroom gegeten . Was super lekker . Bediening was vlot en vriendelijk. Wij komen zeker terug.

Greta Bovin
een jaar geleden

Gisteren terug geweest naar brasserie Cumptich,nam suggestie eend met roze peper,maar neem je nu dit of entrecote ,,vispannetje of scampi al de gerechten zijn lekker ,en vriendelijke bediening. Proficiat aan de chefkok voor deze heerlijke gerechten.Wij komen zeker terug.

Greta
een jaar geleden

Valentijnsmenu gaan eten,zeer lekker,verse producten,streling voor het oog ,vriendelijke bediening en live musici.Een aanrader.

Tesseur Christophe
een jaar geleden

Altijd super lekker vlotte en zeer vriendelijke bediening echt een aanrader voor de streek!

willems
een jaar geleden

heel lekker eten, zeer gezellig en vriendelijk personeel