Eindejaarsfolder

 

Soepen:

Tomatenroomsoep met balletjes € 5/liter

Erwtenroomsoep met spekjes € 5/liter

Bisque van garnalen € 12/liter

 

Voorgerechten:

Rundscarpaccio € 13

Scampi van de chef (6st) € 13

Parmaham met meloen € 11

Vitello tonato € 13

 

Hoofdgerechten:

Scampi van de chef (9st) € 20

Kabeljauwhaasje met gestoofde groentjes, witte wijnsaus en kasteelaardappelen € 22

Everzwijnragout met gestoofde groentjes en verse kroketten € 20

Hertensteak met bordelaisesaus, gestoofde groentjes en knolselderpuree € 22

 

Desserts:

Kaasplank met fruit, noten en notenbrood € 18/p.p

Assortiment mini gebak (5st) € 9/p.p

 

Afhaalmomenten:

24/12 van 10u tot 12u

25/12 van 10u tot 12u

31/12 van 10u tot 12u

 

Bestellen tot maximum 5 dagen op voorhand

Gratis levering mogelijk na telefonisch contact 0474/38.65.34