Eindejaarsfolder
Soepen:
Tomatenroomsoep met balletjes € 5/liter
Erwtenroomsoep met spekjes € 5/liter
Bisque van garnalen € 12/liter
Voorgerechten:
Rundscarpaccio € 13
Scampi van de chef (6st) € 13
Parmaham met meloen € 11
Vitello tonato € 13
Hoofdgerechten:
Scampi van de chef (9st) € 20
Kabeljauwhaasje met gestoofde groentjes, witte wijnsaus en kasteelaardappelen € 22
Everzwijnragout met gestoofde groentjes en verse kroketten € 20
Hertensteak met bordelaisesaus, gestoofde groentjes en knolselderpuree € 22
Desserts:
Kaasplank met fruit, noten en notenbrood € 18/p.p
Assortiment mini gebak (5st) € 9/p.p
Afhaalmomenten:
24/12 van 10u tot 12u
25/12 van 10u tot 12u
31/12 van 10u tot 12u
Bestellen tot maximum 5 dagen op voorhand
Gratis levering mogelijk na telefonisch contact 0474/38.65.34